search

Kolaj Noh Salleh ep 13 Manic Mondo

salam Riders sekalian,


kami masih takleh move on dengan event gemilang kita 3rd may lepas. memang gila babi. for the first time aku takleh nak express and rasa tak puas hati sebab aku rasa aku tak cukup lepak ngan semua yang datang. maklum la aku kan separuh dari organiser event :P . . untuk post kali ni saja nak bagi tau #kolajnohsalleh episode 13 kali ni cerita pasal manic mondo and apa yang terjadi and sejujurnya apa yang aku rasa, emosi and apa yg tersaksikan. 


thankyou sekali lagi semua. aku tinggalkan korang dengan link youtube kolaj noh salleh ok ? make sure like and subscribe guys !

https://youtu.be/VbI2gUK3CJc




Older post Newer post

Your cart is currently empty.

Continue shopping